Újra szerelmes Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

A sztárok többé-kevésbé sikerrel titkolják el magánéletüket a rajongók előtt, ha akarják, de tény, hogy a nézőket minden érdekli a kedvenc színészükkel, énekesükkel kapcsolatban. Hollywoodban minden idők egyik legszebb románca Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata, akik 18 év után tavaly tavasszal újra egymásba szerettek. A színésznő 2020 decemberében adta ki előző párja, Alex Rodriguez útját. Ezt követően, néhány hónap múlva már Ben Affleck volt a párja, akivel azóta is elválaszthatatlanok.

Hivatalosan először a Velencei Filmfesztiválon jelent meg Jennifer Lopez az új párjával, ami konkrétan szenzációnak számított, hiszen a két színész szerelme folyamatosan téma volt ez idő alatt is. A sztárok összebarátkoztak egymás gyermekeivel és már egy közös házat is vásároltak. Annak idején lefújták az esküvőt, a túlzott médiafigyelemre hivatkozva, de most Jennifer Lopez egy nagy bejelentést tett az Instagram oldalán a követőinek. A felvételen ujján egy smaragd csiszolású halványzöld gyémánt eljegyzési gyűrűvel volt látható.

Colore.hu érdekes témákkal

A rajongók türelmetlenül várták a hír után Ben Affleck volt feleségének, Jennifer Garnernek a reakcióját, ugyanis annak idején éppen az énekesnővel történt szakítása után jöttek össze. A colore.hu cikke szerint 13 évig éltek házasságban és a frigyből született 3 gyermekük is. Azonban, amikor a színész ismét alkohol- és szerencsejáték-függő lett, a házasságuk megromlott. A válást követően is tartották egymással a kapcsolatot, együtt jártak templomba és a sztárt volt felesége vitte be a rehabilitációra.

A colore.hu weboldalon olvasható továbbá, hogy a hölgy még a férje új kapcsolatait is támogatta. Többek között, ezért sem értette senki, hogy Ben Affleck miért nyilatkozott botrányosan volt feleségéről, akiről azt állította, hogy ő az alkoholizálásának fő oka. Viszont a volt feleség még ezek után is örül Affleck boldogságának és úgy véli, hogy jelenlegi kapcsolata nagyon jó hatással van rá, ezért kifejezetten hálás Jennifer Lopeznek. Ilyen és ehhez hasonló lebilincselő írásokat olvashatunk a colore.hu portálon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük