Nem jelent problémát a kép ragasztása falra

kép ragasztása falra

Végre újból itt a kellemes meleg idő, aminek hála egyre többet akarunk a szabadban tartózkodni. Azonban sosem lehet elég hamar felkészülni az újabb télre sem, amit fontos szem előtt tartanunk. Ha vannak olyan javítások, felújítások, amik esedékesek, akkor azokat mielőbb végezzük el, mert a hónapok hihetetlen ütemben száguldanak el mellettünk. A kép ragasztása falra egy új terület, amit megéri okosan kihasználni. Ezt a metódust többnyire kerülték régen, hiszen akkoriban még nem voltak olyan kiváló alapanyagok, amik stabil tartást garantáljanak. A gyengébb készítmények nyomán könnyen előfordulhatott, hogy az este felhelyezett családi emlék reggelre a földön kötött ki. A kép ragasztása falra manapság már más eredményt nyújt.

A Sikaflex® 118 Extreme Grab úgy lett kifejlesztve, hogy még az igen nehéz tárgyak megtartását is el tudja végezni. Ami remek hír, hogy sokféle anyaggal kompatibilis. Ilyen formában a hagyományos építőelemek, amilyen a tégla, fa, üveg, csempe nem fog ki rajta. A kép ragasztása falra tehát egyszerűen megoldható. A kémiai komponens úgy lett kifejlesztve, hogy a különösen nagy súlyt is már azonnal megtartsa. Természetesen, ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, akkor időleges plusz ragasztást, vagy alátámasztást használhatunk a kötés idejére.

De miért jobb a kép ragasztása falra, mint a fúrás? Főként azért, mert ilyen formában a teheroszlás sokkal nagyobb és az amúgy vékonyabb felületek, mint a gipszkaron elemek is alkalmassá vállnak tartóelemként. Használjuk ki bátran a modern technika ezen egyedi vívmányát és díszítsük fel otthonunkat igényünkhöz mérten.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük