Minden felületen beválik a polírozógép

polírozógép

A polírozás nem tartozik a nehéz munkák közé, főleg akkor, ha a szakembere kezében ott van a profi szerszám. De melyik az a polírozógép, amelyik évek múltán is azt a teljesítményt nyújtja, akárcsak új korában. Sok szakértő egyetért abban, hogy a GPO 950 modell a legtöbb helyzetben makulátlanul teljesít. A 950 W teljesítményfelvétel révén, a nagy teljesítményű polírozás gyerekjáték lesz. A polírozógép gondok nélkül alkalmazható, hála az optimalizált függőleges alaknak. Végre nem fog fájni alig fél óra munka után az ember csuklója, karja vagy épp válla. Egy igazán pontos masináról van szó, aminek a használatakor elérhető az akár 2000 fordulatszám is percenként.

A felépítésének köszönhetően biztosított a megakadásmenetes csiszolás, a lágyindítás és állandó sebességet tartó funkció révén. Akinek ez valamiért nem tetszik, nyugodtan dönthet a GPO 14CE polírozógép mellett. Mindenféle felülethez nyugodtan bevethető ez. A kiváló vezérlő elektronikával a fordulatszám optimális módon, akármilyen feladatra hangolható. Ennél már megfigyelhető egy erősebb, 1400 W-os motor. Sok szakinál azért nagy kedvenc ez a polírozógép, mert amellett, hogy hihetetlenül erős, egyáltalán nem nehéz. A gép súlya csak 2,5 kg.

Könnyebb a munka, ha kéznél van az vSDS fúrószár készlet

Nem kell macerás és nehéz legyen a fúrás. A mesterek tudják, hogy akármilyen ilyen jellegű feladat felgyorsítható és leegyszerűsíthető az SDS fúrószár készlet segítségével. Egyetlen szerszámos ládából sem hiányozhat a Bosch 6 darabos csigafúró szettje. A hatszögű befogószárral a nagy fúrási pontosság mindig adott, legyen szó bármilyen faanyagról.

A SDS fúrószár készlet egyik legnagyobb előnye, hogy a magas teljesítményű, önelőtoló csúcs teljesen behúzza a fúrót, így gyorsan és erőfeszítés nélkül fúrhat az ember precíz furatokat. Az egyenes fúrást az optimalizált, szilárd maggal rendelkező, alacsony súrlódású horonygeometriája teszi lehetővé. Szintén elengedhetetlennek bizonyulhat a Bosch CYL-9 SDS fúrószár készlet. A csempék fúrásához kifejlesztett modell bevethető mindenféle puha és félkemény anyaghoz, legyen az kerámia, porcelán, csempe vagy épp edzetlen üveg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük