A C töltő univerzálisnak mondható

töltő

A termék előnyei közé sorolható többek között, hogy szimmetrikus, ebből kifolyólag rendkívül egyszerű csatlakoztatni, szóval a dugó tájolásától függetlenül mindig illeszkedik. A C töltő nagyon tartós, hiszen minimum 10 ezer csatlakoztatási műveletre lett tervezve. Az adatok, a képjelek és a villámgyors energia együttes átvitele egyetlen vezetéken keresztül megoldható. A csatlakozója karcsú és robosztus. A kiegészítő segítségével lehetősége van különböző eszközök tápellátására, ugyanis USB 3.2 Gen2 interfészekkel rendelkezik, ami nagyobb áramerősség továbbítására is képes.

Az adatátviteli sebesség elképesztő. Ez azt jelenti, hogy a C töltő 10 GB adatot 8 másodperc alatt képes továbbítani. A csatlakozót olyan nagy gyártók támogatják, mint például az Apple. A termékpaletta széles, hiszen napjainkban már több szabvány létezik. Az online áruházak kínálatában megtalálhatja az igényeit kielégítő modellt. A C töltő rendelésekor élhet a házhozszállítás lehetőségével. A futárszolgálat az előre megbeszélt időpontban érkezik a megadott címre.

Az iPhone SE tok megfelel az elvárásoknak

Egy stílusos, masszív védőkiegészítővel új külsőt varázsolhat a készülékének. Az iPhone SE tok tehát egyedi megjelenést kölcsönöz, amellett, hogy garantálja a védelmet a külső behatásokkal szemben. Eltérő kivitelben szerezhető be. Az óriási kínálatban jelen van a szilikon típus, ami különböző színben és vastagságban kapható. Az emberek többsége kedveli, hiszen teszi a dolgát, vagyis óvja a telefont és kimondottan kedvező áron lehet hozzájutni. A használata is kényelmes, hiszen szorosan illeszkedik, belesimul a kézbe és nem csúszkál.

A műanyag iPhone SE tok kicsit keményebb, ezáltal nagyobb védelmet nyújt. A bőr az előbb említett típusoktól valamivel magasabb minőséget képvisel, amit az ára jól tükröz. Kialakítás szerint, a legegyszerűbb termék a hátlapi, ami a mobil hátulsó részét és az oldalait védi. Létezik olyan verziója, aminek egyes részei meg vannak erősítve. A flip iPhone SE tok a kijelzőt is óvja. A másik óriási előnye, hogy állvánnyá alakítható, így a filmnézés kényelmesebbé és élvezetesebbé tehető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük