Öntözőrendszert minden kertbe!

öntözőrendszer

Egy kertet nem tudunk elképzelni kopáran és növényzet nélkül, mivel akármilyen kicsi birtokunk van, azt igyekszünk zölddé tenni. Ha ez mégsem sikerül, ennek egyik oka lehet például az, hogy jelenleg hiányzik öntözőrendszer. Sokan felhorkanhatnak ilyenkor, hogy az bizony drága mulatság! Gondoljunk bele, a hagyományos locsolóval mennyi vizet elpazarolunk! Ez az igazán drága manapság, hiszen a víz az egyik legnagyobb érték.

Másfelől is megközelíthetjük a dolgot. Mi van, ha nyaralásra, üzleti útra stb. napokra el kell utaznunk? Ki viseli a kert gondját a kánikulában? Persze azt is meg lehet oldani, de megéri? Öntözőrendszer beépítésével viszont mindig gyönyörűen zöldellő kert, kellemes mikroklíma fogad és nekünk csak annyi a dolgunk, hogy lazítsunk és élvezzük a szemet gyönyörködtető látványt. Az önműködő rendszer pedig teszi a dolgát. Honlapunkon az is kiderül, miért válasszon éppen minket az öntözőrendszer kiépítésére.

Megtérül az automata öntözőrendszer ára

Ki ne szeretne állandóan ápolt kertet, mindig kellemes mikroklímát a háza körül? A megvalósítás sem ördöngösség, viszont sokakat elrettent az automata öntözőrendszer ár. Szögezzük le, nem kis befektetésről van szó! A kert esetében ez egy olyan tétel, mint a házunk fűtés- vagy hűtésrendszerének kiépítése. Viszont éppen ezért, bizonyára sokan tisztában vannak vele, hogy egy korszerű rendszer mennyivel gazdaságosabbá teszi a fogyasztást. Legyen szó bármilyen energiaforrásról vagy a vízről, a régi hagyományos módszerek nagy része manapság pazarlásnak minősül. Az automata öntözőrendszer ár nem egyértelmű összeg.

Nagyon sok paramétert figyelembe kell venni ahhoz, hogy pontosítsuk az összeget. Cégünk viszont kidolgozott egy módszert, amivel az árajánlat lekérésekor az ügyfél megválaszol néhány adatokkal kapcsolatos kérdést, ami az ügymenetet jelentősen megkönnyíti. Mindez pedig nagy hatással lesz az automata öntözőrendszer árra, mert az együttműködésért cserébe 20 százalékot elengedünk a végső összegből. Ez kihagyhatatlan ajánlat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük