Erős és strapabíró benzines fűnyíró

benzines fűnyíró

A házkörüli pázsit karbantartása időigényes folyamat lehet, főképp akkor, ha nagyobb területről van szó. Különböző gépek állnak az érdeklődők rendelkezésére ebben a tematikában. A munkavégzés jelentősen felgyorsítható egy nagy kapacitással felvértezett benzines fűnyíró beszerzésével. Az ilyen gépek esetében nem kell a kábellel vergődni, mint az elektromos változatoknál, elegendő arra ügyelni, hogy az üzemanyagtartály megfelelően fel legyen töltve. A napjainkban megvásárolható korszerű benzines fűnyíró négyütemű, belső égésű motorral van ellátva.

A hátránya mindössze annyi, hogy a használata nagyobb zajjal jár, viszont az erősebb gazzal is könnyedén el tud bánni. A kialakítása ergonomikus, a kényelmes alkalmazás érdekében, a kormány magassága a legtöbb modellnél állítható, a fogantyú pedig illeszkedik a kéz formájához. A multifunkciós benzines fűnyíró összegyűjti az erre a célra tervezett kosárba a levágott füvet, emellett lehet vele mulcsozni is, a vágószélessége típusonként változó.

A légtisztító berendezés roppant hatékony

A helyiségek levegője gyakran baktériumokkal, vírusokkal, pollennel szennyezett, sajnos a tisztításhoz nem elegendő az egyszerű szellőztetés. Erre a célra légtisztító berendezés áll az érdeklődők rendelkezésére a felhasználóbarát legbolt.hu webáruházban, mégpedig eltérő kapacitásban. A Fisher UV Protect 200 márkanevet viselő készülék 6x-os rendszerrel van ellátva, ennek köszönhetően le tudja rombolni a kórokozók DNS-ét és meg tudja szüntetni az allergének jelenlétét.

Ennek a légtisztító berendezés szisztémának a fő elemei a HEPA-H11 kompozit szűrő, a fotokatalitikus, aktív szén- és porszűrő, valamint az ionizátor és az UV-C lámpa, ami az ultraibolya sugárzás kibocsájtásával megöli a vírusokat és a baktériumokat is. A gép 99 százalékos hatékonysággal szűri ki a PM2,5 szálló por részecskéket is, mégpedig 13-22 négyzetméter helyiségben. Nagyobb tér esetén a Fisher UV Protect 350 jelzésű légtisztító berendezés telepítése ajánlott, ez már 48 négyzetméter szoba levegőjét is képes tisztán tartani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük